GRATIS LEVERING VANAF € 50 -.

Waarom zijn WoodWick kaarsen zo bijzonder?

Waarom zijn WoodWick kaarsen zo bijzonder?

De slogan "Crackles as it burns"  staat voor de unieke ervaring die je meemaakt bij het branden van een WoodWick kaars.

De gepatenteerde houten lont van WoodWick geeft een rustgevend knisperend ("crackling") geluid en creëert een unieke sfeer, terwijl het jouw huis vult met heerlijke authentieke, natuurlijke aroma's.

Er zijn vier soorten Woodwick sojawas kaarsen in luxe vazen van kwaliteitsglas;

De WoodWick Mini hourglass. Deze sojawas kaars komt in een prachtig klein luxe zandlopervormige glazen vaasje. Deze lieveling brandt ongeveer 20 uur en geeft gezellig "crackling" geluid door het branden van de houten lont. 

Formaat: 7cm x 8cm (BxH) – Gewicht: 272 gram (netto 82 gram) – Branduren: 20

De WoodWick Medium hourglass. Deze sojawas kaars komt in een medium handzame luxe zandlopervormige glazen vaas. Deze topper heeft 60 branduren en geeft eveneens de "crackling" geluid door de houten lont. Dit aangename geluid wordt sterker naarmate de kaars langer gebrand heeft en de vaas leger is.

Formaat: 10cmx11,5cm (BxH) – Gewicht: 630 gram (netto gewicht 275 gram) – Branduren: 50 

De WoodWick Large Hourglass. Deze sojawas kaars komt in een hoge luxe zandlopervormige glazen vaas en is dé kaars die het meeste waar voor je geld geeft. Hij heeft maar liefst 150 branduren en geeft eveneens de "crackling" geluid door de houten lont. Dit aangename geluid wordt sterker naarmate de kaars langer gebrand heeft en de vaas leger is.

Formaat: 10cm x 17,5 (BxH) – Gewicht: 1163 gram (netto gewicht 609,5 gram) - Branduren: 130-150

De WoodWick Ellipse. De "Rolls Royce" onder de WoodWick kaarsen. Deze sojawas kaars komt in een luxe ellipsvormige glazen pot met een houten lont (wick) over de breedte van de glazen vaas, waardoor de vlam uniek brandt als een haardvuurtje. Dit effect wordt versterkt door het "crackling" geluid van de houten lont. Deze Ellipse brandt ongeveer 50 uur en is verkrijgbaar in veel verschillende heerlijke natuurlijke geuren.

Formaat: 11,5cm x19,5cm x 9cm (DxBxH) - Gewicht: 1323 gram (netto 453,6 gram) - Branduren: 50 

Soja was voor een schone verbranding

WoodWick kaarsen zijn gemaakt van sojawas gecombineerd met hoogwaardig geraffineerde paraffine voor een mooie en schone verbranding. Lees de Candle Care Tips voor de juiste manier van branden voordat je de kaars aansteekt.

Complexe aroma’s

Elke WoodWick kaars is ontwikkeld met complexe aroma's, die zorgvuldig geselecteerd en getest zijn om de ruimte met authentieke natuurlijke geuren te vullen. Door de variatie van frisse of bloemige geuren tot zwaardere “smoke” geuren is er altijd wel een geur die past bij jouw stemming. De luxe kaarsen van WoodWick onderscheiden zich van goedkope geurkaarsen door hun natuurlijke aroma’s en niet-synthetische geuren. Daarnaast is er altijd een kleur die past bij jouw interieur.

Upcycling

De glazen vazen van WoodWick zijn van zulk goede kwaliteit dat het zonde is om ze in de glasbak te gooien. De Ellipse kan bijvoorbeeld geupcycled worden tot luxe koek- en bonbon schaal op tafel. Met de houten deksel zijn de hourglas vazen uitstekend te gebruiken als keukenpotten voor pasta, rijst, suiker etc. In de badkamer voor het badzout of als bloemenvaas of pennenbak. Door ze te beschilderen met glasverf kun je ze een tweede leven als kunstobject geven. Mogelijkheden genoeg!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods