GRATIS LEVERING VANAF € 50 -.

Waarom knetteren WoodWick-kaarsen?

De originele WoodWick kaars heeft   een speciaal bewerkte houten lont om het rustgevende geluid van een knapperend vuur te produceren.

De WoodWick kaarsen hebben een lange brandduur en een grote geurkracht doordat de kaarswas, in tegenstelling tot gewone geurkaarsen bestaat uit een sojawasmix en pure essentiële oliën.

Een middelgrote WoodWick kaars (Medium) kan 60 tot 100 uur geuren en branden, terwijl grote (Large) kaarsen van 130 tot wel 180 uur kunnen geuren en branden. De brandtijd is sterk afhankelijk van de omgeving van de kaarsen.

In een omgeving met meer luchtstroom zal de kaars nog steeds lang branden maar minder lang meegaan dan in een omgeving met nagenoeg geen luchtstroom. Hou er rekening mee dat de WoodWick kaars absoluut niet op de tocht mag staat. Dit is meestal de oorzaak van het "verdrinken" of "tunnelen" van de lont. De lont komt door tocht niet goed tot volle verbranding, waardoor de vlam klein blijft en de candle niet de kans krijgt om te "poolen". Poolen betekent dat de gehele bovenlaag van de was gesmolten is. Er is dus letterlijk een poeltje van was ontstaan. Als de lont is gaan tunnelen, zie je dat rond de houten lont een gat is ontstaan en de rest van de waslaag hoger.

Lees hier hoe je dit oplost.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods